Pjama er en vaskbar bukse mot sengevæting for både barn og voksne. Med Pjama er det ikke nødvendig å skifte sengetøy. Buksen beskytter laken, dyne og madrass. Om man tisser på seg er det bare å vaske seg, bytte Pjama og legge seg igjen. Pjama er lett å vaske i maskinen og er derfor et miljøvennlig alternativ til engangsprodukter.

Pjama er en enkel, diskret og miljøvennlig løsning på problem med sengevæting. Pjama er laget i et komfortabelt og sikkert materiale som puster, samtidig som den ikke slipper inn væske. De er like behagelige å ha på seg som alle andre pyjamasbukser, samtidig som den holder fuktigheten borte fra sengen. Man kan alltid føle seg trygg på at det finnes en enkel og diskret løsning om det skulle skje en ulykke.

Pjama kurerer ikke sengevæting. Buksen er et bra supplement til behandling ettersom den kan hjelpe barnet med å våkne når det merker at tisset har blitt værende i buksen.

Pjama er laget av myk tencel, en pustende, vanntett membran og et superabsorberende materiale som gjør at tisset blir værende i buksen. Alle tekstiler er Øko-Tex sertifiserte.