ANGRERETT OG RETUR

Du har rett til å heve kjøpet dersom produktet du har kjøpt hos oss ikke oppfyller forventningene. Ingen handel er avsluttet før du har mottatt og godkjent varen din. Du skal være helt fornøyd, ellers får du pengene tilbake. Er du ikke fornøyd har du 14 dagers angrerett fra den dagen du mottok varen. Du har rett til å åpne forpakningen for å kontrollere at varen er feilfri.

For at returen skal godkjennes må varen returneres i samme stand, og skal sendes i sin originalforpakning sammen med samtlige manualer og tilhørende deler. Returen skal gjøres i samme transportemballasje som den kom i, eller tilsvarende. Når du benytter deg av din angrerett ifølge tidligere beskrivelse får du tilbakebetaling fra oss innen 30 dager etter at vi har mottatt varen, forutsatt at returen godkjennes. Tilbakebetalingen gjelder ikke kostnaden du har betalt for returporto.

BYTTERETT

Som kunde har du rett til å bytte varen mot en tilsvarende innen 14 dager etter at du mottok varen (bytterett gjelder ikke nedsatte varer). For at byttet skal godkjennes må varen sendes tilbake i samme stand og skal returneres i originalforpakningen sammen med samtlige manualer og tilhørende deler. Returen skal gjøres i samme transportemballasje som den kom i, eller tilsvarende. Ved bytte av varer står vi for returkostnaden.

REKLAMASJON

Om varen er skadet når du får den, om du får feil vare, eller om varen på noen måte avviker fra avtalen mellom deg og oss, har du rett til å reklamere varen. Reklamasjon av en vare må skje snarest mulig. En reklamasjon som oppstår innen 2 måneder etter at du oppdaget feilen anses alltid å ha funnet sted til rett tid. Så snart vi har mottatt varen i retur, i samsvar med det som er angitt for retur av vare ovenfor under ”Angrerett og retur”, betales pengene tilbake til deg senest  30 dager etter at vi mottok din reklamasjon.  Hvor lang reklamasjonsfrist som gjelder for ditt kjøp fastsettes basert på gjeldende regler i det landet der du bestiller varene fra. Reklamasjonsfristen kan aldri overstige 3 år. Bestiller du din vare fra Sverige opphører din reklamasjonsrett 3 år etter at du mottok varen. For å reklamere en vare kontakter du vår kundeservice på telefon +46 40468600 eller via e-post support@pjama.se

For at vi skal akseptere reklamasjonen kreves det at varen ikke har blitt misbrukt, og at varen ikke er defekt som følge av din behandling av varen. Er varen feil, defekt eller feilsendt står vi for returkostnaden.

RETURANSVAR

Ved bruk av din angre-,  reklamasjons - eller bytterett er du ansvarlig for den returnerte varen under returtransporten, og du er derfor erstatningspliktig overfor oss for den vare du returnerer. Dette er i tilfelle varen skulle skades eller forsvinne under returen. Da du er ansvarlig for returvaren inntil den har kommet til vårt lager, anbefaler vi at du noterer pakkens sporingsnummer.

SALG TIL MINDREÅRIGE

Vår butikk selger ikke produkter til mindreårige (under 18 år) uten foresattes tillatelse.

VI BEHANDLER DINE PERSONOPPLYSNINGER IFØLGE DEN SVENSKE PERSONUPPGIFTSLAGEN (PUL)

Når du legger inn en bestilling hos oss oppgir du dine personlige opplysninger som navn, adresse og personnummer. Samtidig godkjenner du at vi sparer og bruker dine personlige opplysninger for å kunne fullføre våre forpliktelser overfor deg som kunde. Vi dokumenterer dessuten visse deler av kommunikasjonen vi har med deg via telefon eller e-post, for å kunne gi deg best mulig service og oppfølging av dine ærender.

Ifølge den svenske Personuppgiftslagen (PUL) har du rett til å få ta del av den informasjonen som vi har registrert på deg. Om informasjonen er feilaktig, ufullstendig eller irrelevant kan du kreve at den skal korrigeres eller fjernes. I så fall ber vi deg ta kontakt med vår kundeservice.

Vi kommer aldri til å utlevere dine personlige opplysninger til en tredje part.

VED RETUR

SEND TIL:

Når du sender tilbake et produkt til oss, vennligst send følgende informasjon med retur:

  • Ditt bestillingsnummer:
  • Navn og kontaktinformasjon:
  • Årsak til retur:
  • Vil du endre størrelse? Hvilken størrelse vil du endre?
  • Vil du ha tilbakebetaling?

(Vennligst les informasjonen ovenfor angående tilbakebetaling og endring)

Har du spørsmål, vennligst kontakt oss via support@pjama.se